В разгара на лятото

В разгара на лятото и в най-активния сезон на летните ваканции и почивки сме изправени пред въпроса какво да направим , за да защитим кожата и косата си. Не само нашите, а на цялото семейство.

На море или планина силните лъчи на слънцето неимоверно увреждат кожата и изтощават косата ни. Всяка година негативното им влияние става все по-силно и дори опасно, затова трябва да сме подготвени и да изберем добра и сигурна защита.  Лятната линия Leto&plageна  Faberlicе серия, която отговаря напълно на изискванията за защита през лятото. Серията предлага защита за лице, коса и тяло и специална защита за деца.

За естествения бясък и овлажняване на косата първенец е Спреят за коса Leto

Защитава косата от агресивното въздействие на UVA и  UVB лъчи.

За най-светлата и чувствителна кожа Faberlic разраби Крем за лице със слънцезащитен фактор SPF 50 и  SPF30 , обогатени с витамин Е и пчелен восък. Третият ни наличен фактор за защита, а именно SPF15 също не е за подценяване. Той е подходящ освен за самостоятелно използване и като основа за грим. Цялата серия за лице е с промоционални летни цени.

Идва ред да и на защитата за цялото тяло по време и след излагане на слънце.

Удобната спрей-опаковка е незаменим помощник за предпазване на тялото, 200 ml биха били достатъчни за всички дни от ваканцията.

За нашите малки приятели също има добра защита, а какво по-хубаво от това мама да е спокойна,че децата са добре защитени от силните лъчи на слънцето и спокойно могат да играят на брега на морето или на зелената планинска поляна.

Средството защитава нежната детска кожа от широк спектър UVA, UVB и HEV лъчи, а едновременно с това нежно се грижи за нея, като я овлажнява и обогатява отново с пчелен восък и витамин Е

А с приключването на слънчевите бани препоръчваме  Мляко за тяло за след слънце или Охлаждащ гел за тяло с алое вера – приятно охлажда и увлажнява кожата след пребиваване на слънце и спомага за нейния абсолютен комфорт. Няма по-добри  помощници в успокояването на вече изложената на слънце кожа. И двата продукта са добре обогатени с кислород, запазената марка на Faberlic. Млякото е в удобна спрей опаковка отново, ще Ви подхрани и с витамин Е и масло от чаено дърво, което е известно и със своето антисептично действие.

Подобрената защитна формула на серия Leto&plageзащитава Вас и семейството Ви от UVA, UVB и HEV-лъчи, като предотвратява фотостареенето и пигментацията на кожата.

А сега е времето да се възползвайте от промоционалните предложения на FABERLIC, за да се насладите на приятна и спокойна почивка.

РЕЧНИК:

* HEV лъчи – сини / компютри, мониори, мобилни апарати и др. подобни /

* UVA лъчи – A като „Age“ (от фр. възраст): Имат по-малко енергия и са с по-голяма дължина на вълната. Проникват дълбоко в кожата и предизвикват преждевременно стареене, бръчки и промени в нашето ДНК, които са рисков фактор за развитие на ракови образувания по кожата.

* UVB лъчи – B като „Brulure“ (от фр. изгаряне): Имат по-къса дължина на вълната и много енергия, затова имат по-разрушителен ефект върху тъканите. Освен, че са отговорни за слънчевото изгаряне, в дългосрочен план могат да причинят и рак на кожата.

Leave a Reply