ГОДИНА НА БЕЛИЯ МЕТАЛЕН БИК – 2021

Какво да очакваме в Годината на белия метален Бик?

Предстои китайската година на белия метален Бик. Тя на 12 февруари 2021 и ще продължи до 31 януари 2022 г.

Волът е вторият от дванадесетте китайски зодиакални знака.

Годината на металния Вол/Бик настъпва веднага след годината на Белия метален Плъх и преди годината на водния Тигър (2022).

Що се отнася до Вола, то той е много трудолюбив и методичен. Новата 2021 г. ще бъде година, в която упоритият труд ще бъде възнаграден. На късмет по отношение на парите ще се радват онези зодии, които не спират да полагат усилия. Също така ще усетим изцяло тежестта на нашите отговорности и ще е необходимо да удвоим усилията си, за да постигнем желаното.

Тъй като е метална година, освен бялото, цветове, които ще ни донесат щастие ще са жълто и зелено, те привличат просперитета и успеха. За да привлечете късмета към вас, носете метални аксесоари. През Годината на белия метален Вол ще трябва да бъдем дисциплинирани.

Планетата на Бика е Юпитер.

В крайна сметка Юпитер е негов покровител, подобно на животните – слон и елен. 2021 е специална. Изтокът ще доминира през 2021 г., тъй като Юпитер съответства на изток. Юпитер е мъжка планета. Тя олицетворява закона и реда. Любимите й са знаците на зодиака: Стрелец и Риби, а любимият й ден от седмицата: четвъртък.

Знакът на оригиналния мъж, какъвто е Бикът, носи и символиката на астрологичния военен знак на Марс – щит и сърп. Това означава, че 2021 г. „няма да изглежда вяла“. Възходите и паденията на високосната година ще се върнат в следващите две до три години. Освен това атрибутите: мълния, корона, трон, говорят за властната природа на най-голямата планета в Слънчевата система. Амулетите на годината ще бъдат растения, покровителствани от Юпитер: дъб, евкалипт, ябълково дърво.

Дълбокото значение на знаците на зодиака винаги е очаровало хората.

Творбите на алхимиците са пълни с формули, които установяват връзката между знаците на зодиака, планетите и минералите.

Годината на  Вола е под знака на Телец. Това се случва въпреки факта, че Телецът получава сила от ахат (камъкът на Меркурий). За предпочитане е използването на бели ахати. “Ахат” идва от гръцкото “ахати”, което означава “щастлив”. Според легендите именно белият ахат има защитни свойства!

В годината на Вола, желаейки да намерите скъпоценен камък за себе си или близък, обърнете внимание на  предпочитанията на Юпитер. И това са камъни – сапфир и изумруд. Тези камъни са особено близки до знака Рак (изумруд), както и Лъв и Водолей (сапфир).

А, Венера като кралица на любовта, след като е влязла в зоната на своята сила, ще се смили над Рибите. Техният необикновен камък от аквамарин  носи късмет.

Синът на бог Юпитер е меркантилният Меркурий. Бащата е толерантен към навиците на детето постоянно да носи торба с пари. И също така снизходително призовава скромната страст на момчето към полускъпоценни камъни: ахат, карнеол, тюркоаз, кехлибар и берил.

Предпочитат се тези минерали: Телецахат, Близнациберил, Лъвкарнеол, Стрелецтюркоаз, Водолей – кехлибар. Посочените знаци в годината на Белият Метален Бик са късметлии и ще получат шанс да увеличат капитала си.

*По материали от доверени източници в интернет

Разгледай нашите интересни предложения за Годината на Белия Метален Бик и улови момента на настоящето чрез серията:

„Lovely Moments“ 

 

One Thought to “ГОДИНА НА БЕЛИЯ МЕТАЛЕН БИК – 2021”

  1. […] И, не забравяй да си намериш БЯЛ АХАТ за […]

Leave a Reply