За бренда Фаберлик | Faberlic Europe

За бренда Фаберлик
FABERLIC


През 1997 година младият предприемач - Алексей Нечаев създава първата в историята на Русия козметична компания за «директни продажби», под наименованието «Руската линия». Той разбира за гениалната разработка на съветските учени - емулсия на перфлуорвъглерод, способна да улавя кислород от въздуха и да го доставя в дълбоките слоеве на кожата, благодарение на което клетките на кожата се подмладяват. Придобива патента за използването на този уникален кислороден комплекс в козметиката и от този момент започва историята на Успеха!

През 1998 се появява първата в Русия серия кислородна козметика.

През 2001 година «Руската линия» бива преименувана във FABERLIC.

Главна мисия на компанията става не само създаването на качествена козметична продукция, достъпна за милиони потребители, но и възможност за стратирането на собствен бизнес от " 0 ".За по-малко от 5 години марката придобива над 3 милиона  възхитени почитатели на продукцията, не само от Русия, а и от други държави. Всички те се доверяват на качеството на козметиката и професионалните съвети на консултантите на компания Faberlic!

Към 2005 година FABERLIC успява да постигне много: става международна компания (с представителства в Русия и 15 други държави), включително огромно количество консултанти, става една от най-динамично развиващите се световни козметични компании, заемайки 87 място в рейтинга на стоте най-големи световни парфюмено-козметични компании WWD Beauty Report International.

През 2007 година Faberlic празнува 10 годишнина! Това е много - от гледната точка на съвременната история и е малко - ако погледнем в бъдещето. Като резултат от съвместната работа на лабораториите на  Faberlic и японските лаборатории Nikko-Chemical, световен производител на козметични съставки, е открита новата формула на кислородния комплекс — «Двойно дихание» — Novaftem-O2. Вече може уверено да твърдим: ние се научихме да управляваме процеса на микроциркулацията в кожата!


През 2008 година ЦНТР Faberlic съвместно с катедрата по Клетъчна биология и хистология на МГУ откриват ново «оръжие» в борба срещу стареенето  — уникалната формула Rala (натурална R-алфа — липоевая киселина), която въплъщават в средствата за антивъзрастова кислородна козметика Rala. През същата година биват получени 2 нови патента за използването на  Rala в козметиката. Само за една година са пуснати 60 нови продукта Faberlic. Компанията се изкачва на 86 място в рейтинга за стоте най-големи световни парфюмено-козметични компании (WWD Beauty Report International).

От 2006 до 2009 година хората на Faberlic засаждат около 100 хил. дървета в рамките на програмата «Зелени градове» под девиза: «За градове – дървета, за хората – кислород!»

През пролетта на 2011 година към Faberlic се присъединяват още 2 компании – Edelstar и Infinum, а през август 2012 година – компания Sengara. Вече всичко най-необходимо и приятно за дома и здравето може да бъде намерено при един Консултант и в един Каталог!

През есента на 2012 година на Големия Международен Форум Faberlic отпразнува своята 15 годишнина!

През 2015 година Faberlic разботва и пуска  на пазара трето поколение кислородна козметика -«Air Stream». Революционна разработка, в основата на която стои турмерон и куркумин, както и нашето безценно кислородно вещество Novaftem O2.

Същата година на страниците на каталога  се появява и първата колекция дрехи за жени, която прави невероятен бум: Продажба на 1 рокля за 1 секунда! Невероятен  рекорд за света на продажбите.

През 2016г. се пристъпва към нова стратегия за развитие и навлизането на модната индустрия - концепцията fast fashion («бърза мода»). За първи път в Света прилагането на концепция за мрежов бизнес и дрехи! Идеята е развита до концепцията total look - колекции от дрехи за възрастни и деца, лимитирани ароматни колекции, бельо и декоративна козметика, демонстиращи един и същи стил за сезона. Така ръста и оборота на компанията скача с над 60% за половин година !

През юли 2016 година към компанията се присъединява и швейцарската мрежова компания компания FLORANGE, която успешно се занимава с разпостраняването на висококачествена и елитна продукция в областта на дрехите, бельото, украшенията и аксесоартие.

През есента на 2016 година започва възхитителната колаборация на Faberlic с руският дизайнер Алена Ахмадулина. Творенията на модилиераката за Faberlic биват представени на крупните модни събития  - Mercedes-Benz Fashion Week и предизвикват невероятен фурор!

През същата година започва ново обдинение на Faberlic и «ДЭНАС МС» – специализиран в разработването и предлагането на специална медицинска апаратура за домашна употреба на основата на електростимулация. За 18 години метода ДЭНАС-терапия получи официално признание  в Русия от Федералната служба в сферата на здравееопазването. По темата са защитени 29 докторски дисертации и кандидат дисертации, написани са над 100 научни статии, в т.ч. 5 монографии и повече от 20 методически указания за доктори.

През 2017 година колаборациите на Faberlic просължават с известните руски дизайнери - Валентин Юдашкин и Александър Рогов.

 

В края на лятото на 2017 година стилът става доста забележим и важен, и за това Faberlic открива собствено шивашко произвоство в Русия.

През 2017 година се появява и четъртото ни поколение кислородна козметика с дрони - Oxiology.  Това са специални транспортни молекули, които пренасят необходимите вещества до повредената част в клетката.

През есента на 2017 година на Големия Международен Форум е отпразнуван 20 годишен юбилей!

През  2018 година в нашето портфолио се появяват още две вечни колаборации. Съвместно с актрисата и режисьор Рената Литвинова са създадени ексклузивен аромат и линия декоративна козметика. А с актрисата Юлия Висоцка - колекция стилни аксесоари за кухня.

Същата година поклониците на кислородната козметика успяват да пробват иновационна разработка - тристепенната програма за овлажняване Expert Skin Activator, за дълбоките слоеве на кожата. Каскадното действие работи благодарение на иновативна хиалуронова киселина на молекулярно ниво.

През 2018 година Faberlic заема 33 място в световната рейтингова компания на преките продажби (по версия DSN).

През 2019 година за пръв път в света Faberlic създава прецедент:  марката пуска свой бренд couture. Премиера на първата колекция Faberlic Couture сезон есен - зима 2019/20 се състои в Москва, като ние очакваме нейната поява в продажба през есента на 2019г.

През 2020г. на бял свят се появява ново V-то поколение кислородна козметика " Global Oxygen "-  безкраен източник на енергия с три уникални съставки: Витамин С, Глутатион и Кислороден комплекс Novaftem-O₂®. В каталога се включват нови серии: за здравословно хранене Nachaev Famili Club, биопрерати за дома от Холандия Greenly и немско висококачествени посуда за домакинство Greblon.

 

През 2021г. към компанията се присъедини френската компания BIOSEA. Тя е основана през 2003г. във Франция, провинция Бретан от доктора на фармацевтичните науки Селин Лангле. Във формулите на своите продукти BIOSEA използва само разрешените от ECOCERT съставки, които са безвредни за здравето и околната среда.

 

През 2022 година избра и своят първи  Амбасадор  актирсата - Мериям Узерли.

Faberlic днес – това са повече от 4 000 продукта, от които 1 100 показани в книжен каталог, 32 патента, 1 700 000 Консултанти и повече от 5 милиона потребители в 42 държави, в които се продава продукцията и се развива бизнеса.

Главният тренд на развитието на Компанията през следващите 10 години ще е превръщането на Faberlic от парфюмено-козметична компания в начин на живот. Faberlic открива за себе си нови категории продукти – домакински съдове, детски дрехи, чорапогащи, бельо, стоки за дома и здравето.

В бъдеще към Faberlic ще бъдат присъединявани нови компании, които ще направят нашия бизнес още по-перспективен, а продукцията още по-разнообразна.

Ето това е нашият Faberlic !


НАПРАВИ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ СЕГА!

Регистрацията ти дава възможност по много лесен и удобен начин да получаваш достъп до всички акции и програми на Компанията. Да пазаруваш с отстъпка от 20% или 26%. Да се възползваш първи от актуалните предложения и продукти. Да започнеш свой личен бизнес от "нулата". Да следиш в реално време нужните показатели и отчети. Да регистрираш приятели от целият свят, без специални "разрешителни" и указания.

РЕГИСТРАЦИЯТА В КОМПАНИЯ FABERLIC E БЕЗПЛАТНА!


АКТУАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

* Регистрирай се в нашият сайт от 04 април до 24 април 2022г. - направи и разплати поръчка за 52 лв. / каталожни цени / . Получи 17лева, като подарък !
ПОДАРЪКА се получава в следващият каталог при поръчка от 52 лв. каталожни цени.
ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ВАЛИДНО ЗА К04/2022
- Получавай отстъпки до -80%
- Качествени продукти на изгодна цена
- Помощ при работа със сайта
- Лично отношение и консултации
- Обучение


ОФЕРТАТА Е САМО ЗА НЕРЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ ВЪВ FABERLIC!

Отзиви

error: Content is protected !!