Курс към младостта със серия Expert Age Power

Както казваше великата Коко Шанел: „Вашето лице на двайсет години ви е дадено от природата. Какво ще бъде то, когато сте на петдесет, зависи от вас“.


Какво да направите, за да удължите своята младост и да се преборите с признаците на стареенето? Faberlic знае решението! Средствата Age Power са разработени при отчитане на идващите с възрастта изменения на кожата, за да можете да се наслаждавате на своята красота и младост колкото е възможно по-дълго!

Кожата на клепачите първа пада жертва на стареенето. Увисването на горния клепач визуално добавя години и прави погледа тежък и уморен.

Кремът за клепачи UpLift Eye съдържа BEAUTIFEYE™* — активен компонент, който оказва комплексно подмладяващо действие върху кожата около очите. UpLift Eye осигурява лифтинг за надвисналия горен клепач, като така се явява реална алтернатива на блефаропластиката — изглажда мимическите бръчки, намалява тъмните кръгове под очите. С грижа за вашата красота и младост, серия Expert.

*BEAUTIFEYETM се използва с одобрението на компания Sederma (Франция).

Крем околоочен UpLift Eye Expert

Артикул: 1247

/ виж от ТУК как може да закупиш продукта  /

Тегло: 15 гр., Обeм: 15 мл.

Кожата на клепачите остарява първа, визуално добавяйки възраст и това е сериозен козметичен недостатък, правещ погледа „тежък“ и уморен.

Серия Expert е програма за алтернативно възраждане на кожата. Иновационните продукти ще решат проблема без помощта на пластична хирургия и без салонни процедури!

Програмата „Младост и еластичност на кожата“ е насочена към борба с дълбоките възрастови и мимически бръчки.

Околоочният крем UpLift Eye е алтернатива на блефаропластиката:

  • Овлажнява кожата.
  • Има явен ефект против увисването на гонрия клепач и възрастовите изменения.

BEAUTIFEYE™* е активен компонент, който има комплексен подмладяващ ефект върху кожата около очите. Осигурява лифтинг на увисналия горен клепач средно с 20%**, като представлява реална алтернатива на блефаропластиката. Изглажда мимическите бръчки, намалява тъмните петна и отоците под очите.

*BEAUTIFEYETM се използва по споразумение с компанията Sederma(Франция).

**По резултати от изследване на Sederma (Франция).

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ от БРОШУРАТА: Expert Age Power BG

ЦЕНИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ ВЪВ ВСЕКИ ПЕРИОД СА РАЗЛИЧНИ – ЗА ТОВА РАЗГЛЕДАЙ И ПРЕЦЕНИ ДАЛИ ОТ ТУК

Leave a Reply