Условията за ползване

Работата и регистрацията от сайта означава, че сте наясно и сте съгласни с условията за ползването му, обвързващи всички потребители. Моля отделете нужното време, за да се запознаете със същността на условията за ползване в детайли. Faberlic-еu.com запазва правото си на промяна на тези условия, като своевременно обявява промените тук.
1.   Покупко-продажба
В сайта Faberlic-еu.com не се извършва покупко-продажба на стоки. Има възможност за регистрация чрез сайта, за регистрация в системата на Faberlicи получаване на индивидуални консултации, чрез формата за регистрация.
2.    Право на отказ от регистрация
Като високо ценен от нас клиент и по силата на Закона за защита на потребителите (чл. 55, ал. 1) Вие имате правото да се отпишите от ситемата в сайта Faberlic-еu.com, като подадете писмено заявление, свободен текст до 7 работни дни от датата на регистрация, на посочената електрона поща на сайта. След подаването на заявлението, вашите данни ще бъдат изтрити.
3.    Права и задължения на Faberlic-eu.com, съгласно Закона за защита на потребителите
Съобразно със Закона за защита на потребителите Вие свободно ще получавате следната обща информация:
– Нашето име и адрес за връзка;
– Характеристиките на стоката са указани в описанието на всеки продукт на сайта;
– Посочените цени в сайта Faberlic.bg са в български лева за един брой артикул и включват ДДС;
– Faberlic-еu.com не налага допълнителна стойност на посочените комуникационни средства за връзка с нас;
– Заплащането на стоките е съгласувано с Чл. 93 от Закон за задълженията и
4.    Ограничение на отговорността
Ние декларираме, че сайтът, доставчиците ни и трети лица не могат да подлежат под отговорност, ако възникнат каквито и да било щети, включително, но не само такива от пропуснати ползи и други щети, произтичащи от използването или невъзможността за използване на сайтa www. Faberlic-еu.com. Продуктовите описания, публикувани на сайта, са само информативни. Описанията на продуктите в сайта се основават на информация предоставяна ни от производителите. Препоръчително е всеки път преди употреба да прочетете информацията на опаковката и съпътстващите етикети. Моля вземете под внимание, че продуктите и/или тяхното съдържание, могат да подлежат на промяна.
Нашата фирма не носи отговорност за подадена от производителя неточна информация.
5.    Линкове към други уеб сайтове, които не са собственост на фирмата
Линковете, водещи до други сайтове, са за Ваше удобство. Фирмата ни няма контрол върху тези сайтове и ние не поемаме каквато и да е отговорност за тях и съдържанието им.
6.    Ценова политика
Цените на стоките, обявени в сайта са крайни цени. Цените могат да бъдат променяни от Faberlic по всяко време и без предварително уведомяване на потребителите
7.    Търговски марки
Използваните на сайта www.Faberlic-еu.com символи, имена и търговски знаци са търговска марка и като такава са част от авторското право на собствениците ѝ.
8.    Плащания
В сайта не използват плащания и разплащания.
9.    Политика за поверителност
Уважаеми клиенти,
Вашето доверие е високо ценено от нас и ние се стараем да направим Вашето разглеждане и регистрация, както приятно, така и сигурно.
– Каква е събираната за вас информация и как ние я използваме?
Информацията предоставяна от вас (име, телефон за връзка, адрес, таен въпрос, e-mail адрес) се събира само с цел обработка за регистраця във Faberlic. Вие ще получавате e-mail съобщения от нас единствено свързани с въпроси, отнасящи се до функционални промени с цел подобрения по сайта, или когато сами сте се абонирали за нашия бюлетин с нови предложения. Регистрирайки се в нашите форми, Вие приемате данните, които сте предоставили да бъдат съхранявани в съответствие с нашата политика за съхраняване на личните данни – ние никога да не разкриваме вашите лични данни на трети лица, освен когато това се предвижда в закона.
– Уведомяване за промени
Политиката за поверителност може да бъде променяна частично или изцяло и всички промени започват да действат от датата на тяхното публикуване на сайта.
10 .  Copyright © Faberlic ЕU
Всички произведения на литературата, както и фотографските произведения и такива, създадени по начин, аналогичен на фотографския в сайта www. Faberlic-еu.com са авторски и защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт без изричното съгласие на автора.
АИД КОНСУЛТ ООД
Последна корекция 01.09.2019г.