Хранителен пресован концентрат „NoStress“

На пазара  на хранителни добавки съществуват много препарати,  които се борят със стреса.

FABERLIC също предлага решение на този проблем, чрез нашият хранителен пресован концентрат „NoStress„. В състава му, основният компонент е Мелисата или по-известна, като Маточина и невероятното растение Пасифлора.

🌿 ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ В СЛЕДВАЩИТЕ РЕДОВЕ 🌿

Артикул: 15623, Тегло: 30 гр.

Цена: 27,99 лв. / възможност за покупка с отстъпка при Регистрация от сайта до – 70 % /

 

Хранителен концентрат NoStress:

  • Оказва успокояващо въздействие върху нервната система.
  • Стимулира производството «хормона  на щастието» – серотонин.
  • Помага на организма да се бори със стреса .
  • Компоненти, влизащи в състав на продукта, обладават с висока ефективност. Освен решение на конкретно поставени задачи, всяка от съставките има положително въздействие върху организма.
  • В опаковка 60 дражета.

Хранителен концентрат NoStress – това е комплекс от биологично активни вещества, с всестранно направление на успокояващо и антистресово въздействие, които състоят от комбинация на следните компоненти:

🌿 5-хидрокситриптофан (окситриптан) способства за производството на бета-серотонин, който играе важна роля в организма  — има успокояващо влияние върху нервната система, повдига настроението, регулира апетита и подобрява съня.

🌿 Глицин необходим е за нормални обменни процеси в централната нервна система. При емоционално напрежение системния прием оказва върху човек успокояващо въздействие, нормализира съня и способства за добро самочувствие.

🌿 Магний известен е както противостресов биоелемент, способен и да създава положителен психически настрой.

🌿 Трева мелиса използва се, като успокояващо във вид на отвара при прекалена възбуда, безсъние и истерия.

🌿 Пасилфлора подобрява движението на неврните импулси и подобрява мисловният процес.

Хранителна стойност  на 2 порции (1 г) продукта (средни показатели): въглехидрати (хранителни влакна) – 1 г.

Енергийна стойност  – 2 ккал/5 кДж.

Състав: микрокристална целулоза (носител), 5-хидрокситриптофан, глицин, магниев цитрат, трева мелиса лекарствена, витамин В3 (РР) (никотинамид), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), екстракт от трeва пасифлора (страстоцвят), аеросил и калциев стеарат (антислепващ агент).

Приема се по две дражета на ден, с вода.

Условия за съхранение: на сухо място, при температура не по-висока от  25 °С.

МАТОЧИНА (от лат. Melissa officinalis) ни е добре позната от билковите чайове за масова консумация. Това многогодишно тревисто растение с тъмнозелени листа, които имат характерна лимонена миризма, оказва редица ползи върху здравето ни. Още от древността маточината се е използвала от гърците и арабите при всякакви болести, причинени от смущения в нервната система.Маточината действа успокояващо на нервната система, има антиспастично и противогърчово действие. Стимулира апетита и процесите на храносмилане, потиска гаденето и повръщането. При приемане на препарати с маточина се забавя дишането, изчезват ритъмните смущения и се понижава кръвното налягане.

ПАСИФЛОРА ( от лат .Passiflora incarnta) се използва от 17-ти век от древните перуанци като успокоително средство. Тя може да донесе облекчение при изнервеност и безсъние. Пасифлората допринася за успокояване на мозъка, като стимулира повишаването на нивата на невротрансмитерната аминокиселина GABA (Gamma-aminobutyric acid), която успокоява мозъчната активност,понижава стреса, подобрява мисловния процес и помага срещу тревога и безпокойство без негативните странични ефекти и привикването на лекарствените средства.

GABA (Gamma-Aminobutyric Acid) е неесенциална невротрансмитерна аминокиселина, която се съдържа предимно в човешкия мозък. Тя подобрява движението на неврните импулси, като не позволява на невроните да се свръхстимулират и има редица положителни ефекти върху нервната система. GABA има свойството да успокоява мозъчните вълни и състояния, свързани с изнервеност, подобрява съня и концентрацията и помага при случаи на хронична тревожност. Функционирането на повече от половината центрове в нашия мозък се случва благодарение на тази амино-киселина. Допълнителният прием на добавки, стимулиращи синтеза на GABA, води до по-добра защитна реакция на тялото към стреса, усещане за релаксиране и облекчава симптоми на умора и лесно разсейване.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ВЗЕМИ ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА С ОТСТЪПКА ДО – 70%! 

  • НИЕ ГАРАНТИРАМЕ ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ И ВНИМАНИЕ.
  • ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЗАПОЧНЕШ ТВОЙ БИЗНЕС БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНИ ВЛОЖЕНИЯ.
  • СИСТЕМА ЗА РАЗВИТИЕ И ОБУЧЕНИЕ.

Ще се радваме, да напишеш отзив под статията за твоите резултати от нашият продукт.

Leave a Reply