Всяка сутрин – освежаващ душ, фитнес и цитрусов фреш за заряд с енергия за целия ден! Кожата също желае да е в тонус. Събуди я със средствата от новата beauty-серия Bioglow с яркия слънчев аромат на сицилиански мандарини.

Гелообразният крем за клепачи, течните пачове за корекция на мимическите бръчки и кремът с перлен ефект съдържат витамини C и B3 (ниацинамид). За кожата тези витамини са 20 пъти по-полезни отколкото приеманите през устата! В състава им е включен и патентованият комплекс на Faberlic Novaftem-O2®, който доставя кислород до дълбоките слоеве на кожата, подобрява клетъчното дишане, активизира обменните процеси.

Гелообразният крем за клепачи стимулира локалната микроциркулация и спомага за премахването на тъмните кръгове под очите.

Благодарение на наличния миорелаксант течните пачове за корекция на мимическите бръчки отпускат мускулите и разглаждат кожата. Може да се поставят на долния и горния клепач, върху челото и в областта на назолабиалните гънки.

Кремът с перлен ефект придава на лицето безупречно свеж вид. Леката текстура със седефени частици изравнява тена на кожата и ѝ придава здравословно сияние.

Крем с перлен ефект за лице Bioglow

Артикул: 1311

Обeм: 30 мл.-13.99 BGN

Течни пачове за корекция на мимически бръчки BioGlow

Артикул: 1310

Обeм: 30 мл. -13.99 BGN

Крем-гел околоочен BioGlow

Артикул: 1309

Обeм: 15 мл. – 10.49 BGN

Leave a Reply