Блонд е нещо повече от цвят! 🍬 Да бъдеш блондинка е истинска философия, начин на живот!

Серия продукти за коса BLONDE ICON е разработена специално за благородния студен оттенък. В състава на продуктите влизат активният комплекс Kerestore™ 2.0 и сапфирената пудра.

Kerestore™ е родствен на структурата на човешкия косъм кератин, който разпознава и възстановява дори най-увредените участъци. По данни от изследване на компанията Croda (Великобритания) този вид кератин удебелява всеки косъм с до 5%.

Сапфирената пудра е богата на желязо и титан, които й придават особено светлосин цвят. Пудрата стимулира изработката на колаген, придава на косата гладкост и я изпълва със скъпоценно сияние.

🍬 Шампоан за неутрализиране на жълтеникавия ефект 🍬

Съдържа виолетов пигмент за поддържане на благородния студен оттенък на изрусената коса, предотвратява нежелателното пожълтяване. Подходящ е за честа употреба.

Артикул: 2710 Обeм: 250 мл.  Цена: 13,29лв.

🍬 Възстановяващ балсам за изрусена коса 🍬

Продуктът ефективно възстановява увредените участъци на косата, като ги изпълва със сила и красота. Използвайте за подсилване на ефекта на неутрализация на жълтеникавия цвят след шампоана.

Артикул: 2711 Обeм: 150 мл. Цена: 13,29лв.

🍬 Възстановяващ серум за изрусена коса 🍬

Серумът с иновационна формула отстранява ефекта на сухата и чуплива изрусена коса. Препоръчва се да се използва след всяко миене на косата.

Артикул: 2713 Обeм: 30 мл. Цена: 13,29лв.

*Активният комплекс Kerestore™* 2.0 е биомиметичен кератин, сроден на структурата на човешкия косъм. Той разпознава и възстановява даже най-увредените участъци и удебелява всеки косъм до 5%.
**Kerestore™ е търговска марка на групата компании Croda.

ГРАБНИ ОФЕРТАТА

Цена на трите продукта в Комплект39,87 лв. След попълване на 👉 ФОРМАТА 👈 цената на комплекта 31,90лв.!

 

Leave a Reply