Bon Journey: серия от пътешествия

За да потеглиш на път, не е задължително да имаш място на борда на самолет или личен транспорт!

Вземи своята порция впечатления без да напускаш уютното си място – вълшебните аромати на далечните страни са достъпни за всеки. Това е серията Bon Journey: продукти за ежедневна грижа за кожата и неповторимо настроение за пътешествия.

Избери местата, които все още не си имала възможност да посетиш, или страните, от които пазиш своите най-ярки спомени, и ги направи част от ритуала на красотата. Душ-геловете с любими аромати приличат на пътешествията – те също ти помагат да се потопиш цялата в една необикновена реалност. Да опитаме?

„Австралия“ (арт. 1717) – микс от сладкия орех на макадамията и изтънчената моринга, целебното тропично дърво.

Обeм: 250 мл.

Душ-гелът Bon Journey Australia е твоето пътешествие до далечния и загадъчен континент. Наслади се на изискания ритуал на красотата, скривайки се от хаоса на ежедневието под топлите струи на водата.

Добре дошли в страната, където се усмихват даже кенгурата! Миксът от сладкия орех макадамия и изтънчената моринга ще те пренесе в чудесната Австралия. Дивите кучета динго, Големият бариерен риф, гигантски евкалипти, безкрайни пустини и симпатични сърфисти. Подари си мечтаното пътешествие!

„Исландия“ (арт. 1719) – свеж аромат на морски водорасли и вулканична термална вода.

Цена: 3.49 лв. / Вземи с отстъпка, след регистрация в сайта /

Обeм: 250 мл.

Душ-гелът Bon Journey Iceland е твоето пътешествие до чудесната и живописна страна на ледове и вулкани. Наслади се на изискания ритуал на красотата, скривайки се от хаоса на ежедневието под топлите струи на водата.

Врящи гейзери, исполински фиорди, водопади и ледени пещери – природата на Исландия е омайваща и уникална. Свежият аромат на морски водорасли и вулканична вода ще ти подари чувство на приятна прохлада и ще те пренесе в просторите на Атлантика.

„Бали“ (арт. 1715) – тропичен коктейл от апетитно личи и нежни цветчета на франджипани.

Цена: 3.49 лв. / Вземи с отстъпка, след регистрация в сайта /

Обeм: 250 мл.

Душ-гелът Bon Journey Bali е твоето пътешествие до приказен остров. Наслади се на изискания ритуал на красотата, скривайки се от хаоса на ежедневието под топлите струи на водата.

Шуми океанът, слънчевите лъчи галят кожата, пръстите потъват в топлия пясък… Ти си на остров Бали, сред екзотични растения, кокосови палми и спящи вулкани.

Сочният коктейл от личи и франджипани ще те пренесе направо на острова на мечтите. Тук започва раят!

„Непал“ (арт. 1716) – топъл аромат на цъфнал лотос и скъпоценно сандалово дърво.

Цена: 3.49 лв. / Вземи с отстъпка, след регистрация в сайта /

Обeм: 250 мл.

Душ-гелът Bon Journey Nepal е твоето пътешествие в света на тайнственото и непознатото. Наслади се на изискания ритуал на красотата, скривайки се от хаоса на ежедневието под топлите струи на водата.

Освежаващото дихание на Хималаите, величествената красота на планинските върхове, древни храмове и знаменити чаени плантации. Само една капка гел с топъл аромат на лотос и сандалово дърво ще те пренесе в живописния Непал. Идеален микс за покоряване на нови висоти.

„Мексико“ (арт.1718) – светлосиня агава с флорално благоухание на пасифлора.

Цена: 3.49 лв. / Вземи с отстъпка, след регистрация в сайта /

Обeм: 250 мл.

Душ-гелът Bon Journey Mexico е твоето пътешествие в света на оригиналността и прекрасните противоречия. Наслади се на изискания ритуал на красотата, скривайки се от хаоса на ежедневието под топлите струи на водата.

Разреди делниците с пъстри краски! Безкрайни бели плажове, синьо-зелени вълни, шумни шарени папагали, древни паметници от изчезнали цивилизации и разгорещени танци до сутринта – всичко това е Мексико!

Сочният душ-гел със синкавото агаве и нежната вечно зелена лиана – пасифлората ще изпълни душата ти с непреодолима жажда за приключения!

Leave a Reply