DR. CORE – КОРНЕОТЕРАПИЯ ЗА ВАШАТА КОЖА

Задачата на корнетерапията е да възстанови, укрепи и защити структурата на кожата!

ОЧАКВАЙ СКОРО

Серията DR. CORE е представена в 4 линии:

  1. АНТИАКНЕ
  2. ЗА СУХА КОЖА
  3. ЗА КОЖА В ПРОЦЕС НА ХОРМОНАЛНО СТАРЕЕНЕ
  4. ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Серията DR. CORE е принципиално нова козметика. Тя е създадена по всички канони на корнетерапията – науката, в която си дават среща науката и козметиката. Средствата работят по един удивителен начин!

КОРНЕТЕРАПИЯТА е наука за възстановяване на роговият слой на кожата. Този слой – Ststum cormeum – притежава уникална текстура и за какъвто проблем да се говори / естетичен или дерматологичен /, винаги става дума за възстановяване на горният бариерен слой. Този горен, рогов слой  е “ фундамента“, на който стъпва здравето  и красотата на кожата.

При абсолютно всеки един кожен проблем, бил той акне, себореен дерматит, розоцея, атопия и т.н., роговиат слой се оказва въвлечен в паталогичният процес,  а това означава, че неговата структура се променя. Той вече не може да предотврати попадането в дълбоките слоеве на кожата на замърсявания и други чужди агенти от външната среда, което пък стартира възпалителната реакция на клетката. Ако бариерата е лоша, то с възпалението е безполезно да се бориш. Именно за това за грижата на кожата се прилагат  специални корнеотерапевтични средства.

ОЧАКВАЙ СКОРО

РЕГИСТРИАЙ СЕ и вземи с ОТСТЪПКА

от ТУК

 

Leave a Reply