OXICARBOXY – Карбокситерапията за твоята кожа

Карбокситерапията е мегапопулярна процедура за салони за красота. По време на него се инжектира въглероден диоксид под кожата. Тялото интерпретира повишената концентрация на CO2 в тъканите като липса на кислород. Поради това започва повишено кръвоснабдяване на желаната област на тялото или лицето и насищане на кожата O2. В резултат на това клетките започват да се възстановяват по-бързо, възпалителните процеси намаляват, лимфният дренаж се подобрява, тонусът на кожата се увеличава, става по-еластичен. Процедурата се извършва както за медицински, така и за превантивни цели.

FABERLIC предлага своя вариант на карбокситерапия- по неинвазивен метод. Тази процедура е отлична алтернатива на салона и напълно безболезнена. Препоръчваме да го провеждате – 1-2 пъти седмично, за да постигнете устойчив резултат.

Нашата серия съдържа три продукта, които се ползват в определена последователност. Задължително е използването на Продукт 1 – “ Овлажняващ балсам “ и Продукт 2 “ Активен гел “  в комбинация. Продукт 3 “ Кислородна маска “ е самостоятелен продукт, който се използва, като последен етап в процедурата.

СЪВЕТ НА СПЕЦИАЛИСТА: Използвай трите продукта в комбинация на предварително почистена кожа!

Овлажняващият балсам омекотява роговия слой на повърхността на кожата и премахва мъртвите клетки. Работи само в двойка с СО2 активатор гел, който се прилага върху него. И двата продукта се измиват или отстраняват със салфетка след 5-10 минути. В отговор на насищането на кожата CO2 активира микроциркулацията, подобрява кръвоснабдяването на тъканите, клетките получават допълнителна част от кислорода.

Последният етап, след първите два продукта е – кислородната маска. Тя, може да се прилага и всеки ден,  като самостоятелна процедура за красота. Подобряване на местната микроциркулация, омекотява и овлажнява кожата, насища клетките с кислород.

Комплект за карбокситерапия Oxiсarboxy

Артикул: 0294, Тегло: 100 гр.

Цена: 31,49 лв. / възможност за покупка с отстъпка при Регистрация от сайта до – 70 %/

Забрави за ходенето в салоните и за дългите процедури, използвай комплект за карбокситерапия и получи wow-ефект, без да излизаш от дома!

В комплекта влизат:

 

  • Овлажняващ балсам (СТЪПКА 1), 50 мл.
  • СО2 активатор гел (СТЪПКА 2), 50 мл.

 

Овлажняващ балсам – подготвителен етап на карбокситерапията. Той размеква роговия слой на повърхността на кожата и премахва мъртвите клетки, така се подготвя кожата за следващия етап.

Въглекислов газ, образуващ се в процеса на процедурата, способства за разширяването на капилярите, активира кръвообръщението и стимулира постъпването на кислород в тъканите. Подобряват се обменните процеси в клетките на кожата, започва синтез на хиалуронова киселина, колаген и еластин. Резултат – кожата става еластична, свежа и сияйна.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

СТЪПКА 1  / pH 8.0 – 8.5 /– нанеси овлажняващият балсам. Масажирай 1 – 2 минути. Не измивай. Премини към СТЪПКА 2.

СТЪПКА 2 / pH 1.9 – 2.3 /– нанеси гел-активатора, строго в областта на нанасяне на овлажняващият гел в пропорция 1:1. След 5-10 минути премахни излишното количество със салфетка.

Избягвай попадането на субстанция в очите, в слизестите части на носа и устните. При попадане веднага измий с вода.

Кислородна маска за лице Oxicarboxy

Артикул: 0295, Тегло: 50 гр.

Цена: 17,49 лв. / възможност за покупка с отстъпка при Регистрация от сайта до – 70 %/

Забрави за ходенето в салоните и за дългите процедури, кислородна маска (СТЪПКА 3) – завършващ етап на карбокситерапията в домашни условия:

 

  • Насища кожата с кислород.
  • Активизира локалната микроцирулация.
  • Смекчава и овлажнява кожата.

 

Влизащия в състава перфтордекалин „разтваря“ кислорода и го доставя в дълбоките слоеве на кожата, стимулира локалната микроциркулация, подобрява процесите на възстановяване и подмладяване на кожата. В състава, влиза още:

Пантенол – смекчава и възстановява кожата.

Хиалуроновата киселина – интензивно овлажнява и отпуска кожата.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

СТЪПКА 3 – нанеси не голямо количество от продукта на кожата на лицето и равномерно разпредели. След 5-10 минути премахни излишното със салфетка.

РЕЗУЛТАТИ:

*След първото прилагане с 20% кожата е по-овлажнена

*След първото прилагане кожата е с 15% по-стегната

**Резултатите са от клинично изследване in vivo след еднократно пригане, проведено от Медицински научно-диагностичен център ООД “ НПЦ – КосмоПредТест “

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ВЗЕМИ ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА С ОТСТЪПКА ДО – 70%! 

  • НИЕ ГАРАНТИРАМЕ ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ И ВНИМАНИЕ.
  • ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЗАПОЧНЕШ ТВОЙ БИЗНЕС БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНИ ВЛОЖЕНИЯ.
  • СИСТЕМА ЗА РАЗВИТИЕ И ОБУЧЕНИЕ.

Ще се радваме, да напишеш отзив под статията за твоите резултати от нашата OXICARBoxy терапия. Следи за още награди и промоции в нашите канали:

https://www.facebook.com/FaberlicEuropeTeam/

 

Leave a Reply